Ko smo mi?

Treninzi.rs  predstavlja program edukacije koji spaja tim iskusnih konsultanata, trenera sa dugogodišnjim iskustvima  u radu sa najvećim kompanijama. Kao konsultanti ujedinjujemo iskustvo i praksu u radu sa najvećim kompanijama i prenosimo je našim klijentima kroz alate koji osiguravaju konkretne rezultate na poslovanje kompanije.

Pokretač programa edukacije Treninzi.rs je Marko Burazor direktor BCA i dugogodišnji konsultant JICA (Japanese International Cooperation Agency), kao i trener poslovnih veština i autor više knjiga o komunikaciji.

Kako bi Treninzi.rs imao stabilne temelje sa Miodragom Kostićem CMC (Certficate Management Consultant) direktorom kompanije Veza d.o.o koja već 15 godina na tržištu regiona se bavi poslovnom edukacijom, ostvarena je saradnja kako bi Veza d.o.o sa svojom bazom saradnika (sa iskustvom) napravila Treninzi.rs jedinstvenim programom edukacije koji se bazira na koristi koju ima pre svega naš klijent, jer ukoliko klijent ima korist, mi u tom slučaju imamo dugoročnu saradnju i svi imamo win-win poziciju.

Kako je Henri Ford nekada govorio:

Klijent vam isplaćuje platu